FiPi

FiPi

slika.png

Nepobitno je, Bitcoin je jedna od kriptovaluta koja donosi nove trendove u svijetu ulaganja. Samo u 2020. Bitcoin je doživio skok cijena od stotine posto. Ovo naravno postaje magnet za razvojne programere kriptovaluta i investitore za ulaganje.

 

Danas mnogi ljudi ulažu u investicijske platforme kako bi lako i brzo dobili povrat. No, kao što znamo da većina investicijskih platformi danas korisnicima ne nudi dovoljno visoke povrate. Osim toga, korisnici su često prevareni investicijskim platformama koje mame visoke povrate, što često ide na štetu korisnika. Stoga danas korisnici traže investicijsku platformu koja će im dati preporuke, a onda su sve odluke u rukama korisnika. Kako bi na taj način korisnici prije ulaganja mogli prvo vidjeti potencijal investicijskog instrumenta.

 

Što je FiPi?
FiPi je platforma koja korisnicima omogućuje jednostavno i sigurno ulaganje u kriptovalute. Ovdje će korisnicima biti predstavljene značajke koje im omogućuju povrat ulaganja. FiPi radi stvaranjem FiPi APP-a kako bi revolucionirao moderan način štednje uz automatsku kupnju prema kripto indeksima. Razlog zašto FiPi preporučuje ulaganje u kriptovalute je taj što kripto nudi veće povrate u usporedbi s drugim investicijskim instrumentima. Također, kriptovalute su fleksibilnije za ulagače početnike koji su upravo uložili. Stoga se kroz FiPi nadamo da korisnici mogu lakše i sigurnije ulagati i dobiti povrat uloženog.

 

FiPi je kripto aplikacija koja korisnicima omogućuje jednostavno i sigurno ulaganje putem korisničkog sučelja prilagođenog i osjetljivom. Ovdje će korisnici moći jednostavno koristiti aplikaciju FiPi sa svojih različitih uređaja. A ovo je odgovor za korisnike početnike koji žele ulagati u kriptovalute.

slika.png

Koje značajke nudi FiPi?
FiPi želi biti platforma za štednju koja korisnicima omogućuje jednostavno i brzo ulaganje. Ovdje će korisnici moći lako koristiti različite značajke koje pruža FiPi kako bi podijelili svoje potrebe. FiPi će korisnicima pružiti značajke koje su im potrebne izravno kroz moderno i korisničko sučelje.

 

Sljedeće su značajke FiPi:

  • FiPi će korisnicima pružiti preporuke u vezi s kriptovalutom koju žele kupiti. Kasnije će sustav kupovati na onima koji se trenutno nalaze u jednom od 3 FiPi indeksa. Dugoročno, kada tržište raste za 130%, portfelj korisnika raste za 130%.

  • FiPi će kupovati koristeći DCA sustav, što će sustavu omogućiti kupnju kriptovaluta navedenih na FiPi indeksu.

  • Sustav će biti uravnotežen prema tržišnim uvjetima. Kasnije će se sustav automatizirati prema tržišnim uvjetima. Kasnije će sustav diverzificirati korisnički portfelj.

slika.png

Što je FiPi token?
FiPi je lansiran kako bi postao uslužni token na platformi. FiPi je vrsta tokena koji će se koristiti kao transakcija na platformi, a budući da je uslužni token, imat će mnogo funkcija posebno na platformi. Korisnici koji posjeduju FiPi tokene imat će pravo koristiti svoje tokene za razne stvari, kao što su FiPi za zaradu pasivnog prihoda. FiPi planira distribuirati FiPi tokene kroz program prodaje tokena.

slika.png

Zaključak
FiPi je platforma za štednju koja ljudima omogućuje jednostavno i sigurno ulaganje putem svojih uređaja. Uz korisničko i atraktivno sučelje, korisnici će odmah dobiti preporuke o tome koje kriptovalute potencijalno mogu kupiti. Kasnije će inteligentni FiPi sustav uravnotežiti ulaganja korisnika. Tako da korištenjem FiPi-a korisnici mogu ulagati jednostavno, brzo i sigurno.

 

za više informacija:
WEB STRANICA :  https://fipi.io/
TWITTER :  https://twitter.com/FiPiToken
TELEGRAM :  https://t.me/FiPiToken

 

Autor :

Korisničko ime za Bitcointalk: Adinda Rizki Aprilia Azan
URL profila BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2851007
Korisničko ime za Telegram: @AdindaRizkiApriliaAzan
Adresa novčanika: 0xeb9119547541f21C25e18d476D3D13DF2329eD4B

Komentar

Postingan populer dari blog ini

BITCOINBLINK

BITCOINSPARK

ARIVA WONDERLAND!