Euler Tools

Euler Tools

slika.png

Što je Euler Tools?
Euler Tools (  https://euler.tools/  ) je platforma koja prikuplja sve podatke na jednoj platformi kako bi se olakšao siguran pristup blockchainu dok vam omogućuje transparentan pregled kretanja i provjeru izvora informacija. Euler Tools nudi rješenje jednostavno za korištenje za širenje informacija o blockchainu za svaku tvrtku ili entitet koji želi prijeći na ovu tehnologiju. Dakle, glavni cilj Euler Tools-a je pružiti skup alata sa sigurnim načinom za pristup blockchainu, pregledavati ga uz punu transparentnost, provjeriti svaki izvor informacija i imati koristi od ove tehnologije koja je preoblikovala naš svijet.

 

Blockchain je tehnologija koja se koristi kao digitalni sustav za pohranu podataka koji je povezan putem kriptografije.

Korištenje blockchain tehnologije ne može se odvojiti od Bitcoina i kriptovalute, iako postoji mnogo sektora koji mogu iskoristiti ovu tehnologiju.

Blockchain se sastoji od kombinacije dvije riječi, odnosno block što znači grupa i chain što znači lanac. Naziv odražava kako blockchain funkcionira, koji koristi računalne resurse za stvaranje blokova koji su međusobno povezani u svrhu izvršavanja transakcija.

Kao što naziv implicira, blockchain je sekvencijalni lanac blokova koji se sastavljaju i distribuiraju zajedno. Svaki blok se sastoji od glavne knjige i tri elementa, odnosno podataka, hash i hash prethodnog bloka.

Blockchain tehnologija postaje tehnološka revolucija 4.0 i to zahvaljujući poremećaju kriptovaluta. Time su se pojavili mnogi novi projekti s boljim značajkama od onih koje smo do sada vidjeli. Danas bih vam želio predstaviti Euler Tools (  https://euler.tools/  ), platformu stvorenu za istraživanje i otkrivanje blockchain sadržaja temeljenog na čistom, upotrebljivom i responzivnom sučelju. Ideja je izvući podatke izravno iz blockchaina i zatim ih kombinirati s različitim izvorima kako bi se pružili korisni i potrebni alati i relevantne nove informacije.

 

Značajka

  • Prikupljanje podataka o cijenama Lightning u stvarnom vremenu:  uparivanje na više burzi i ažurirani grafikoni cijena u stvarnom vremenu.
  • Lightning Token i istraživač projekta:  provjerite distribuciju novčanika tokena, razmjenu, tržišnu kapitalizaciju, analizu raspoloženja itd.
  • Flash novčanik i sustav novčanika:  Snimite sve novčanike i transakcije na jednom mjestu.
  • Obavijesti o munjama u stvarnom vremenu:  Obavijesti na onoliko kanala koliko želite putem sustava upozorenja.

 

Kako radi?
Euler Tools je stvorio vlastiti klaster čvorova za svaku mrežu u blockchainu. U svakom klasteru ima promatrače zadužene za izdvajanje podataka i njihovu obradu pomoću vrhunskih tehnologija kao što su ETL, cjevovodi podataka i tehnologije strojnog učenja kako bi filtrirali i sanirali rezultate i prenijeli samo relevantne događaje. Paralelno, Euler Tools je također odgovoran za kombiniranje više izvora podataka kako bi pružio informacije o vanjskim transakcijama i eliminirao moguća izobličenja.

 

Glavni slučajevi upotrebe EULER-a

  • Pretražujte, filtrirajte i usporedite tokene, volumen, ugovore, razmjene i likvidnost
  • Povežite novčanike i sredstva u svakom novčaniku (trenutni i prethodni) Izradite upozorenja o cijenama, novim tokenima, parovima, vilicama, * * događajima i primajte obavijesti
  • Istražite blok, u parovima
  • Pratite prijevarne aktivnosti kao što je povlačenje tepiha
  • Grafikoni, slike i vizualizacija tržišta
  • Bilo koje aktivnosti praćenja novčanika i trgovanja kopiranjem

 

Tokenomika
$EULER je izvorni token Eulerovog alata. To je uslužni token prema BEP-20 protokolu Binance Smart Chain-a koji omogućuje pristup vrhunskim značajkama alata Euler Tools.

Svaka $EULER transakcija troši 1% iznosa, stvarajući stalna povećanja cijene. Vlasnici imaju dodatne pogodnosti, uključujući besplatan pristup premium značajkama i dijeljene mjesečne naknade za pretplatu.

  • Naziv tokena: Eulerov alat
  • Simbol tokena: $EULER
  • Mreža: Binance Smart Chain
  • Protokol: BEP 20
  • Ukupna ponuda: 92.188.698 EUR

slika.png

Putokaz

slika.png

Zaključak
Euler Tools novi je koristan alat za svakog korisnika koji ima za cilj dati zajednici još jedan korak prema proboju blockchain tehnologije na globalnoj razini. Token je dostupan na tržištu od travnja, a čini se da je stabilan i dobro prilagođen tržištu kriptovaluta, što stvara povjerenje ulagača i već daje određeni prestiž projektu. Bez sumnje bi to mogla biti velika revolucija u ovom sektoru i čekamo nove poteze i vijesti o razvoju proizvoda.

 

Za više informacija:
Web stranica:  https://euler.tools/
Whitepaper:  https://euler.tools/documentation/Litepaper.pdf
Telegram:  https://t.me/eulertools
Twitter:  https://twitter.com/ eulertools
Medium:  https://medium.com/@euler.tools
Youtube:  https://www.youtube.com/channel/UC7DdHMPyVyqOIFfQ-SNx3mg

 

Autor : 

Korisničko ime za Bitcointalk: Adinda Rizki Aprilia Azan
URL profila BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2851007
Korisničko ime za Telegram: @AdindaRizkiApriliaAzan
Adresa novčanika: 0xeb9119547541f21C25e18d476D3D13DF2329eD4B

Komentar

Postingan populer dari blog ini

BITCOINBLINK

BITCOINSPARK

ARIVA WONDERLAND!