DafriBank

DafriBank

Projekt DafriBank
Tradicionalne banke se još bore da dođu do nebankarskih banaka diljem Afrike. U 2014., 66% podsaharskih Afrikanaca koji su se pokolebali, nisu imali monetarno obrazovanje, niske razine plaća, politička slabašnost i slabašni pravni okviri stvorili su obvezni afrički financijski okvir. Štoviše, banke i dalje ovise o konvencionalnim financijskim modelima podružnica, skupim inovacijama, nedostatnim okvirima i ograničenom skupu sposobnosti. Prema najnovijim izvješćima Svjetske banke (Global Findex Database) u kolovozu 2017., oko 2 milijarde pojedinaca u cijelom svijetu nije bilo bankovno.

 

S početkom četvrte moderne transformacije smatramo da je i bankarstvo potrebno ažuriranje u skladu s nuđenjem trenutnih vrsta pomoći na izvanredan način, dajemo puteve koordinaciji novijih inovacija kao što su AI, IoT, Blockchain i digitalna valuta, tako da da osim činjenice da smo izuzetni, dobro je ići na dosljedno mijenjanje budućih potreba i preduvjeta. Budući da naša poanta nije samo zadovoljiti pretpostavke nego ih čak i pokušati nadmašiti.

 

Problem
Uobičajene banke smatraju da je teško prilagoditi se zahtjevima pomno angažiranih današnjih organizacija, što je ograničavalo njihov razvoj. Rješavamo ovaj problem dajući izvrsne računalne bankarske administracije koje su brze, sigurne i pametne.

 

O
DafriBank pokreće kripto prijem u Africi, nakon što je u posljednje vrijeme podržao startup trgovinu kriptovalutama DafriXchange Pro koja je uzela poslovnu oluju s DafriBank fiat offframp-om. U DafriBank Digitalu, namjeravamo se pozabaviti najozbiljnijim problemom naprednih poslovnih vizionara i minijaturnih pothvata, a to je: davanje poboljšanog i održivog aranžmana na rate koji pomaže organizacijama da se povećaju.

 

 Zanimljiv aranžman DafriBank o pridruživanju tradicionalnom bankarstvu u Africi s nadolazećom inovacijom kriptovaluta/blokchaina može prevladati sve probleme i preuzeti imperativnu ulogu u monetarnom razmatranju pojedinaca koji još uvijek nisu bankovni. Više prijema instrukcija zapravo se mora dogoditi. DafriBank je usredotočena na to tako što ima strukture u različitim zemljama koje će pomoći u prihvaćanju svojih izvanrednih naprednih financijskih aranžmana.

Naša prednost u IT-u pomogla nam je da ugradimo trenutne inovacije u financijski okvir usmjeren na nedvosmisleno pomaganje naprednim poslovnim vizionarima u razvoju njihovih organizacija. Željni smo raditi na upravljanju ratama kroz naše najsuvremenije mehaničke razvoje i inovativne kolege.

Imamo čvrsto uvjerenje i obvezu pružiti angažirano, osnažujuće i dostupno kompjuterizirano društvo, koje nikoga ne napušta. Vjerojatno ćemo demokratizirati monetarnu administraciju, ponovno osloboditi pojedince izokretanja konvencionalnog financijskog okvira i potaknuti pojedince i organizacije da se pridruže i napreduju u svjetskoj financijskoj situaciji. U ovom svijetu koji se dosljedno razvija, pokušavamo progutati način života dostupnosti, naprednih sposobnosti i relativnih stavki koje mogu pomoći pri zatvaranju kompjuterizirane particije.

Osjećamo da smo predani ponuditi raznoliku i sveobuhvatnu radnu snagu koja odražava naša uvjerenja, klijente i društvene poretke kojima služimo. Osim toga, imamo ključno uvjerenje da postoji moć u mreži i kompjutoriziranoj administraciji za jačanje ograničenja ekonomije.

Također imamo vjeru u svjesni razvoj, stvaranje zanimanja, njegujemo mreže, njegujemo financijsku svestranost i rješavamo najveće poteškoće društva na cijelom planetu. Shvaćamo da naši klijenti očekuju izvanredne susrete bez obzira na to da li se odluče sučeliti s nama, te ulažemo resurse u naše rođake da nam pomognu u nadmudrivanju prijenosa za one kojima služimo.

 

Zašto odabrati nas?
- Bez skrivenih naknada
Ništa neočekivano naplaćujete, mjenjačnice sve je izloženo
- Sigurno i sigurno
Čuvanje vašeg novca i pojedinačnih suptilnosti bez bilo kakve štete naša je najveća potreba. Naši ugrađeni moderni sigurnosni elementi pomoći će prepoznati i spriječiti prijevare, zaustaviti preuzimanje računa, a daju vam neograničena ovlaštenja.
- Plaćajte račune
Preuzmite odgovornost za svoje račune. Plaćajte razne vrste računa iz utjehe svog doma ili na putu do posla. Nema više dugih redova.

 

Što radimo?
DafriBank Digital pruža administraciju rata poslovnim ljudima, otpremnicima i cjelokupnoj populaciji na kompjuteriziranoj pozornici koja im pomaže u prevladavanju ograničenja rata.

Uz pomoć naših mehaničkih i razvojnih sposobnosti te vitalnih udruga neprestano i odlučno pokušavamo napraviti bolje načine od administriranja, usmjeravanja i pokretanja gotovine, te ponuditi niz izbora za pregledavanje i prilagodljivost s prilagodljivošću prilikom slanja na rate, plaćanja ili dobivanja rate.

 

Što nudimo?
- Osobni račun
- Poslovni račun
- Dafri debitna kartica
- Privatno bankarstvo
- API trgovca
- DBA valuta

 

#DafriBank #DafriBankDigital #OpenBanking #DigitalBanks #DigitalPayment #OnlinePayment #PaymentSolutions #CrossBorderPayment #DigitalEntrepreneurs #InvesInAfrica #Bitcoin #InstantMoney #InstantPayment #eWallet #Binance #MobileMoney #DigitalMoney #CryptoBank #Forex #Foxcampaigns

 

Gdje radimo
DafriBank je organizacija za novčane inovacije bez podružnica koja nudi prilagođene vrste novčane pomoći korisnicima u više od 180 zemalja. DafriBank Digital važan je za obitelj DafriGroup PLC, javnu organizaciju prikladno uvrštenu u Južnoafričku Republiku, Nigeriju i Bocvani.

Trade
Osnovan 2020. s misijom pomoći pri prijemu kriptovaluta u Africi i trenutno ima kupce u više od 200 zemalja. DafriXchange se pretvorio u prvu kripto trgovinu koja se sastavlja protiv prohibitivnog elementa poznatog kao  Payment Agent

DafriXchange je neophodan za DafriTechnologies LTD, pomoćni dio DafriGroup PLC-a. Grupa uključuje elitne stručnjake, iskusne i predane poslovne ljude s vizionarskim djelićem znanja i dugom poviješću postignuća u poslovima poboljšanja poslovanja, novca, uprave i informacijskih tehnologija. Veza :  https://www.dafrixchange.com/login

 

Zaključak
S našim upravama klijentima pružamo povjerenje u napredak poslovanja i fleksibilnost u sigurnosnoj strukturi. Kako se svaka tvrtka bavi stručnim zadacima, naše administracije nude proceduru za brže, bolje i bolje za naše klijente na glatkiji, financijski razumniji način i povećanje imovine.

 

Web stranica:  https://dafribank.com/
Doc:  https://www.dafribank.com/investor-relations
Telegram grupa:  https://t.me/DBATalk
Facebook:  https://www.facebook.com/DafriBank /
Twitter:  https://twitter.com/DafriBank?s=09
Instagram:  https://www.instagram.com/dafribank/
Linkedin:  https://www.linkedin.com/mwlite/company/dafribank-limited

 

Bitcointalk korisničko ime: Adinda Rizki Aprilia Azan
BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2851007
Telegram Korisničko ime: @AdindaRizkiApriliaAzan
Novčanik: 0xeb9119547541f21C25e18d476D3D13DF2329eD4B

Komentar

Postingan populer dari blog ini

BITCOINBLINK

BITCOINSPARK

ARIVA WONDERLAND!